Audiologët pranë jush

Në Shqipëri audiologët e mëposhtëm të kualifikur të trajnuar enkas nga Phonak janë të gatshëm për t'ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me humbjen e dëgjimit dhe me zgjidhjen adekuate.


location_on  TIRANË


Earcare Hellas

Othonos 4, ( 4th Floor ) Constitution Square, 105 57, Athens

T. 210-52.33.006  F. 210-41.70.401

E. info@earcare.gr

 

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pm


H.Gazi - E.Pappas OE

Sokratous 59, Omonia, 104 31

Athens

T.  210-12.34.567

E. info@partnersite.com

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pmOfthalmos

Kiprou 6, Vironas 162 32, 

Athens

T. 210-12.34.567  

E. info@partnersite.com

 

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pm


Venidi Maria & Co.

Agiou Ioannou 10, Glifada 166 74,

Athens

T. 210-12.34.567 

E. info@partnersite.com

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pmFellouzi Clara & Co.

Ir. Politechniou Blvd 59, Pireas 185 35,

Athens

T. 210-12.34.567  

E. info@partnersite.com

 

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pm


location_on  THESSALONIKI


Averis Store

Stenimachou 5, Thermi, 570 01, 

Thesalloniki

T. 2310-12.34.567   

E. info@partnersite.com

 

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pm

Andreadis Basil

Tsimiski & P. Mela, 546 22,

Thessaloniki

T. 2310-12.34.567   

E. info@partnersite.com

 

Mon - Fri:  8:30am - 9:00pm

Sat: 9:00 - 2:00 pmGjeni qendrën në hartë  

Në rast se ju nevojitet ndihmë shtesë, mos hezitoni të na kontaktoni