Kontakto

Merrni konkatk me EarCare Tirana për çdo pyetje që keni, si klient apo profesionistë.

 

KLINIKA MEDIC-ALBA

T.  +355 695 430 600  F. +355 3422 75 95

 

Telefononi +355 695 430 600

ose mbushni formularin e mëposhtëm

 

Do not delete or try edit this element

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

 Me kompletimin e këtoj formulari, ju pajtoheni  me Privatësinë dhe kushtet e përdorimit.Udhëzues dhe aplikacione

Gjeni dhe shkarkoni udhëzuesit dhe aplikacionet për telefonët e mençur rreth produkteve të Phonak.

 

Vazhdoni tek shkarkimet

Gjeni një ekspert të kujdesit dëgjimor afër jush

Gjeni dhe kontaktoni ekspertë në fushën e dëgjimit në afërsinë tuaj. Ata ju këshillojnë rreth aparateve dhe pajisjeve tjera.

Gjeni një ekspert

Phonak për profesionistë

Jeni specialist i kujdesit dëgjimor? Bashkëpunoni me Phonak, njoftoni teknologjinë, produktet dhe aksesorët tonë. Bëhuni pjesë e rrjetit tonë profesional.

Mëso më shumë