Si të rrisni cilësinë e jetës tuaj

Studimet e shumëta tregojnë se humbja e dëgjimit ndikon në jetën e përditshme: Më shumë se gjysma e njerëzve të pyetur që nuk mbajnë një aparat dëgjimi shprehin se  ata janë disi të vetmuar dhe përjetojnë një zvogëlim të konsiderueshm të cilësisë së jetës së tyre.


Ju ja vleni

Aparatet e dëgjimit të modifikuar nga audiologët janë dëshmuar të kenë një ndikim pozitiv në cilësinë e jetës tek mbajtësit. Mbajtja e një aparati të dëgjimit çdo ditë sjellë përsëri kënaqësi në jetën tuaj.HAPI I RRADHËS:

Pajisuni me aparate dëgjimi

Nëse përjetoni humbje të dëgjimit, një nga hapat e parë është vendimi që të provoni një aparat modern të dëgjimit. Sa më herët që ju zbuloni humbjen e dëgjimit, aq më herët jeni në gjendjë që të rifitoni dëgjimin dhe të rrisni cilësinë e jetës suaj.Pranoni ndihmë profesionale

Specliasiti juaj ju ndihmon të bëni zgjidhjen më të mirë të mundshme. Ata marrin vlerësojnë nevojat tuaja të dëgjimit, marrin parasysh buxhetin, shijen dhe preferencat tuaja individuale.