Përshtatje perfekte

Zgjidhje për çdo nevojë


Zgjidhje moderne dhe komplementare të dëgjimit

Aparatet e dëgjimit kanë bërë rrugë të gjata këto vitet e fundit. Çfarëdo shkalle të jetë humbja e dëgjimit, çoftë e lehtë deri te e rëndë, një aparat dëgjimi Phonak përshtatet perfekt në jetën tuaj. Aparatet e dëgjimit dallojnë në madhësi dhe karakteristika të ndryshme. Zbuloni zgjidhjet e mëposhtme të cilat përmirësojnë përditshmërinë tuaj. 

Do not delete or try edit this element


Stilet e aparateve të dëgjimit

Fillestar apo më përvojë? Gjeni stilin i cili ju përshtatet më së miri.

 

 

Mëso më shumë

Hearing aids

Sipas shijes suaj, zgjidhni aparatin e preferuar.

 

 

Mëso më shumë

Zbuloni zgjidhjet pediatrike për çdo moshë.

 

 

Mëso më shumë


Do not delete or try edit this element

Ekspertët rreth kujdesit dëgjimor mund të ju ndihmoj të bëni përzgjedhjen më të përkryer për ju. Ata marrin në konsideratë nevojat tuaja të dëgjimit, buxhetin, stilin e jetës dhe preferencat tuaja individuale të dëgjimit. Do not delete or try edit this element