Inkuadrohuni plotësisht në jetë

Shijoni momentet magjike të jetës


Aparatet e dëgjimit nga Phonak, vigjilent në formë, ngjyrë dhe stil

Phonak ka aparatin e dëgjimit më të përshtatshëm për ju - pa marrë parasysh llojin e humbjes së dëgjimit, stilin e jetës tuaj, preferencat tuaja personale, moshën apo buxhetin tuaj. Ne kemi vendosur të zhvillojmë zgjidhje të veçanta të dëgjimit për të gjithë individët.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Naida V 

Qasje më e lehtë në bisedat e jetës

Phonak Naida V hearing aid

Phonak Naída V ofron forcë dhe performancë të avansuar për klientët me humbje dëgjimi të rëndë deri të thellë. Ajo forcon sinjalet e toneve të larta. Imajinoni një eksperiencë të mahnitshme dëgjimi duke veshur njëkohësisht aparate të vegjël dëgjimit.Phonak Vitro V

Phonak Virto V

Zërim i madhë. Dukshmëri e vogël.

 

WithMe dizajn unik që përshtatet këndshëm në kanalin e veshit tuaj, asnjë aparat tjetër dëgjimi nuk është në gjendje të ofroj një performancë të tillë.

  • I përpunuar për përshtatje perfekte në veshin tuaj
  • Kombinim i performancës dhe diskrecionit
  • Përshtatje e rehatshme dhe zërim kualitativ

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak Bolero V

Phonak Bolero V

Më i miri në performancë dhe rehati

 

Phonak Bolero V dëshmon teknologjinë më të re të performancës së lartë dhe është përpiluar të ofroj eksperiencë të pangjashme dëgjimi. Gjitha këto në dizajn estetik dhe robust.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak CROS II

Phonak CROS II

Zgjidhja e përkryer për humbje dëgjimi të njëanshme

 

Kujtoni situatat kur jeni në një ambient të zhurmshëm dhe partneri apo kolegu juaj nuk është ulur në anën me të cilën dëgjoni më mirë ose kur ju telefononi dhe jeni të pavetëdijshëm se çka ndodh rreth jush. Në qoftë se kjo është e njohur për ju, atëherë Phonak CROS II është zgjidhja më e përkryer për ju.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak PilotOne

Phonak Audéo V

Cilësi e pakrahasueshme, precizion i pafund

 

Performanca e Audéo V mundësohet nga teknologjija jonë AutoSense OS. Ky aparat dëgjimi mbahet në kanal të veshit (RIC). Ajo hap rrugën për gjeneratën e re të aparateve të dëgjimit të cilat ofrojnë eksperiencë të mahnitshme edhe në ambiente sfiduese.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Do not delete or try edit this element

Phonak Naída Q

Phonak Naída Q

Fuqi që ndryshon jetën

 

 

Në qoftë se ju vuani nga humbje signifikante të dëgjimit, kjo ka në ndikim të madhë negativ në përditshmërinë tuaj. Teknologjia superiore në Phonak Nadia Q ndryshon jetën. Kur ju jeni të rrethuar nga zhurma e madhe dhe mundoheni të dëgjoni në distancë hapsinore, përdorni teknologjinë e re Roger në kombinim me aparatet tuaja të dëgjimit.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Vitro Q

Phonak Virto Q

Vërtetë i padukshëm

 

Ne krenohemi me gamën e produkteve tona të përpunuara sipas porosisë të llojit Phonak Virto Q. Me një barazpeshim perfekt mes performancës dhe estetikës, këto produkte të vogla deri të padukshme i përshtaten përditshmërisë dhe nevojave tuaja të dëgjimit.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Bolero Q

Phonak Bolero Q

Performancë e dëshmuar

 

Phonak Bolero Q ofron një tufë opsionesh unike që pasuron eksperiencën e dëgjimit në jetën e përditshme. Këto aparate dëgjimi prapa veshit (BTE) me teknologji ultramoderne i përshtaten jetës së përditshme dhe nevojave tuaja të dëgjimit.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Baseo Q

Phonak Audéo Q

Pako e vogël. Performancë e madhe.

 

Phonak Audéo Q mundëson zërim kualitativ dhe performancë në ambientet më sfiduese të dëgjimit. Ato janë përpiluar me dizajn modern dhe për veshje të rehatshme.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Për buxhet të ulët

 

Phonak Baseo Q mundëson një mesatare perfekte mes performancës dhe përballueshmëri financiare. Me tre modele prapa veshit (BTE) në katër ngjyra, ato i përshtaten flokut dhe lëkurës.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

I padukshëm dhe financiarisht i përballueshëm

 

 

Phonak Tao Q përfshinë tre modele të cilat janë diskret dhe vendosen në brendësi të veshit. Ata ofrojnë zërim të shkëlqyeshëm me një çmim tejet të volitshëm.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Nios S H20

Audéo S

 

 

 

 

 

 

Audéo S

Dizajn i shpërblyer

Audéo S bashkangjet dizajn të shkëlqyeshëm dhe çmimfitues të industrisë dhe teknologjinë më të sofistikuar. Me fjalë të tjera, ne kemi përsosur portofolion e grupit Audéo. Përsosmëri e teknologjisë do të thotë që produktet e grupit Audéo S ofrojnë një gamë të pashembullt të aplikacioneve në shtëpizën e njejtë të vogël dhe elegante që ju tashmë njihni dhe vlerësoni.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Ambra

 

 

 

 

 

 

Ambra

Performancë e shkallës së lartë

Phonak Ambra paraqet një hap të madh për ju në drejtim të performancës dhe të trajtimit të sfidave tuaja të dëgjimit.

Me një pasuri në karakteristika të reja të dëgjimit dhe dizajn të mahnitshëm, Phonak Ambra sjell të gjitha këto elemente së bashku. Gëzoni dëgjimin më të lezetshëm, kudo dhe çdo ditë.

 

file_download Shkarko udhëzuesinSolana

Solana

Balansim perfekt mes performancës dhe çmimit

Phonak Solana ka një pako mbresëlënëse me karakteristika dhe paraqet një ekuilibër të përsosur mes performancës së dëgjimit dhe çmimit.

Lejo Phonak Solana të ndryshojë perceptimin tuaj se çka një aparat dëgjimi mund të ofrojë.

 

file_download Shkarko udhëzuesin 


Cassia

Cassia

Vlerë e çmueshme

Nëse ju vlerësoni paranë, megjithatë akoma dëshironi dizajnin dhe teknologjinë më të fundit, Phonak Cassia ofron këtë por edhe më shumë.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Dalia

Dalia

Performancë esenciale

Një nivel i ri në kënaqësinë e dëgjimit të volitshme
Diskret pa marrë parasysh se çfarë stili ju zgjidhni.
Phonak Dalia është në dispozicion në 17 ngjyra dhe mbulon humbjen e dëgjimit të butë deri të thellë pa marrë parasysh konfigurimin audiometrik.

 

 

file_download Shkarko udhëzuesinNaída S

Naída S

Portofolio e fuqishme për kënaqësi gjatë dëgjimit

Portofolio e Naída S përfshin spektrin e plotë të humbjes së dëgjimit, nga ato moderate deri të thella. Ajo ofron dy modelet, SuperPower (SP) dhe UltraPower (UP), në dizajnin klasik të Naída-s. Për tu përballur me diversitetin e nevojave individuale, Naída S ofron opsione të plota dhe adekuate dhe është në dispozicion në tre nivele të performancës dhe çmimeve.

 

file_download Shkarko udhëzuesin 


CROS

CROS

Për humbje të njëanshme dëgjimi

Phonak CROS ofron një zgjidhje vërtetë të kënaqshme wireless për mbajtësit e aparateve të dëgjimit vetëm në një vesh. Pavarësisht se a keni humbje të dëgjimit në veshin tuaj të shëndoshë apo jo, megjithatë Phonak CROS ofron një zgjidhje.

file_download Shkarko udhëzuesin


Dalia

Phonak Sky

Aparate dëgjimi për fëmijë

Risia e fundit tek aparatet e dëgjimit për fëmijë. Phonak Sky kontribon pozitivisht tek gjitha humbjet e dëgjimit, nevojat e komunikimit si dhe personalitetet e ndryshme. Ato shfrytëzojnë teknologjitë e fundit të industrisë të cilat mundësojnë tek fëmijët dëgjim më të përsosur në biseda, telefonata apo në situata tjera sfiduese.

file_download Shkarko udhëzuesinDo not delete or try edit this element

Ekspertët rreth kujdesit dëgjimor mund të ju ndihmoj të bëni përzgjedhjen më të përkryer për ju. Ata marrin në konsideratë nevojat tuaja të dëgjimit, buxhetin tuaj, stilin e jetës tuaj dhe preferencat individuale të dëgjimit.Do not delete or try edit this element